Perinteinen verhoilu, veneen verhoilu ja entisöinti ammattitaitoisesti, Kajaani

Perinteinen Verhoilu PEVE tekee huonekalujen verhoiluja ja entisöintäjä. Yritys sijaitsee Kajaanissa, mutta verhoilut ja entisöinnit onnistuvat matkahuollon tai postin kautta vaikkapa Helsinkiin saakka. Ota yhteyttä ja kartoitetaan kalusteesi tilanne »

Perinteinen verhoilu

Perinteisen verhoilun materiaaleina käytetään kierrejoustimia, meriheinää, kookoskuitua ja valikoituja kangasmateriaaleja. Perinteisen verhoilumenetelmän tavoitteena on käyttää hyväksi havaittuja materiaaleja ja kunnioittaa oman valmistumisaikansa menetelmiä ja ilmettä. Tällöin saadaan mahdollisimman aito tyyli ja tuntuma. Sopiva kangasvaihtoehto löytyy yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kangasvaihtoehto voidaan sovittaa myös paremmin nykypäivän sisustustyyliä vastaavaksi.

Huonekaluverhoilu

Perinteisen verhoilun lisäksi teen myös muita huonekaluverhoiluja. Tällöin pehmyttäytteenä on yleisemmin vaahtomuovi. Kankaan kuosilla saadaan uutta ilmettä tilaan kuin tilaan. Tyylejä on monia – samoin toimintoja, niinpä esimerkiksi julkinen tila saattaa vaatia paloturvallista kangasmateriaalia. Teemme myös muita verhoilutöitä, kuten nahkatakin ja nahkalaukun paikkauksia – mitä tarve vaatiikaan!

Veneen sisustan verhoilut

Toteutan myös veneen sisustan verhoiluja, moottorikelkan istuimen verhoiluja, terveydenhoitotuolien ja hieromapöytien kunnostuksia. Kysyttyjä ovat myös erilaiset sohvan suojaukseen liittyvät ratkaisut. Veneen sisustan verhoilu voi tarkoittaa esimerkiksi pelkkien vetoketjujen vaihtoa tai vastaavasti koko kokonaisuuden uusimista aina istuimista ikkunaverhoihin. 

Entisöinti

Toteutan monipuolisesti kaikenlaisten kalusteiden entisöintejä – tuo lipasto, tuoli tai vaikkapa arkku entisöitäväksi. Huonekalujen kunnostus kannattaa jättää ammattilaisen huoleksi – entisöinti voi tarkoittaa esimerkiksi käsinojien uusimista tai lipaston hiontaa ja lakkausta, joilloin laadukkaaseen lopputulokseen päästään kokemuksella. Teen myös huonekalujen koristemaalauksia, jolla saadaan huonekaluun perinteinen ilme ja yksilöllisyyttä.